Om oss

SUNDSTRÖM DILIGENCE

Konsulter / Göteborg Stockholm

OM OSS

Hej,


Vi är Sundco.


Vi är baserade på västkusten i Göteborg, härifrån reser vi över hela världen.Sundco AB är en byrå som hjälper företag och organisationer att växa och utvecklas. Personligt engagemang och innovativ service är nyckelord för oss.


Företaget startades 2014 med visionen att bygga ett bolag som  leder och driver utvecklingen inom affärsutveckling.  Sedan dess har vi breddat och utvecklat vår verksamhet till att stötta våra kunder i transformationsresan inom digitalisering, inköp eller försäljning.


Hos oss jobbar människor som brinner för att göra skillnad. Människor som både förstår hur man utvecklar verksamheter och vad som krävs för att lyckas med förändring och införandet av ny teknik, nya produkter eller affärsområden.


Så vad tror du? Är ni redo för att ta nästa steg?


Låt oss göra något tillsammans!

VÅRT ERBJUDANDE

 

Vi har erfarenheten från Ledningsgruppsarbete i såväl medgång som motgång. Från startup till fusion, uppköp, finansiering, rekonstruktion och försäljning. Detta kombinerar vi med kunskap från driften, IT, Produktinköp, etablering av nya kanaler och marknadsföring.

 

Ledningsgrupper


Vi har erfarenheten från Ledningsgruppsarbete i såväl medgång som motgång. Från startup till fusion, uppköp, finansiering, rekonstruktion och försäljning..


KONTAKT


Sälj & Marknad


Tillsammans med våra kunder genomför och projektleder vi produktlanseringar, konceptlanseringar, paketering och utbildning av personal.


KONTAKT


Produkter

 

Under årens lopp har vi utvecklat och tagit fram elektronik, konfektion och smycken samt öppnat inköpskanaler i  Asien på uppdrag av våra kunder. .

 

KONTAKT