Referenser

SUNDSTRÖM DILIGENCE

Konsulter / Göteborg Stockholm

REFERENSER
ETT AXPLOCK AV VAD VI GÖR


Alla företag och organisationer genomgår förändringar över tiden och ibland behövs ett nytt perspektiv på hur man skall gå vidare.

TRAKK

Telematics


Tillsammans med TRAKK Telematics utvecklar vi och driver bolaget framåt inom försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Vi jobbar löpande med en långsiktigt plan för att etablera bolaget som Sveriges absolut främsta aktör inom framtidens teknologi.

Dahl&Ström

Watchmakers


Ett nytt varumärke etablerades 2018 på den globala klockmarkanden tillsammans med oss. Vi hjälper Dahl&Ström med inköpskanalerna, kvalitétssäkringen och logistiken mellan fabrikerna i Asien, Schweiz och USA till deras lager i Europa.

GARAGE72

Bilverkstad 2.0


Ett modernt garage etablerades i Stockholm 2017. Garage72 tänker lite annorlunda och vi hjälper dem att bygga upp en modern lösning för beställning, betalning och kundbokningar. En modernare verksamhet frigör tid att utveckla bolaget och kundrelationerna till att bli något mer än bara en bilverkstad.

Ledningsgrupp

Bollplank


En av våra vanligaste uppdrag handlar om att agera bollplank till ledningsgrupper inom våra kunders organisationer. Sundco agerar bollplank och stöd för såväl fåmansbolag som stora organisationer. Frågeställningarna är naturligtvis vitt skilda beroende på uppdrag men vår erfarenhet från såväl små som stora bolag är mycket omfattande och vi som jobbar på Sundco har själva jobbat i allt från små lokala bolag till stora internationella koncerner. Några av oss är entreprenörer sedan många år och några av oss är certifierade styrelseproffs.